NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Vlamverlichting voor elke gelegenheid

4 Minuten lezen
vlamverlichting kerst

Vlamverlichting staat prachtig in de kerstboom, maar kan ook op andere manieren leuk toegepast worden. Zo is dit type verlichting niet alleen ideaal tijdens de kerstdagen, maar kun je het hele jaar door gebruik maken van dit lichtsnoer met flakkerende lampjes. Wikkel het lichtsnoer met vlamlampjes bijvoorbeeld om verschillende houtblokken in een vuurkorf en boots het effect van een brandend vuurtje na. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijk warme sfeer, maar ook voor gezelligheid. Profiteer van de gezellige sfeer in een vuurkorf zonder de nadelen van een echt vuurtje te hoeven ervaren. Wat wil je nog meer!

Vlam lichtjes: een populaire toepassing

In vele huishoudens kom je vlamverlichting tegen. Deze flakkerende lampjes zijn niet alleen een zeer populaire toepassing voor tijdens de feestdagen, maar kunnen het hele jaar door worden ingezet om allerlei oppervlakken en objecten te voorzien van een fijne sfeer. Je ziet de vlamlampjes dan ook vaak in tuinen of op terrassen in combinatie met verschillende houtblokken in bijvoorbeeld een vuurkorf. Dankzij het flakkerende effect van de lampjes lijkt het net alsof er een echt vuurtje in de korf brandt. Bovendien zie je dit type verlichting ook veel terug binnenshuis. Denk bijvoorbeeld aan het versieren van een openhaard die niet gebruikt wordt. Deze openhaard lampjes staan overigens ook heel leuk in een mand of nis waarin je binnen enkele minuten een magisch schouwspel kunt creëren.

Vlam verlichting voor buiten

Vlamverlichting is zowel binnen als buiten toepasbaar en kan dankzij de hoge kwaliteit materialen weer en wind doorstaan. Bovendien is deze niet alleen goedgekeurd met het standaard EC keurmerk, de kerstlampjes met vlam zijn namelijk ook nog eens bestempeld met het belangrijke TuV/SuD-GS keurmerk. De standaard vlamverlichting aanbieding in verschillende winkel- en tuincentra beschikt vaak niet over dit type keurmerk. Dankzij de hoge kwaliteit materialen zijn de vuurkorf lampjes bestand tegen de winterse weersomstandigheden waar we mogelijk mee te maken krijgen tijdens de decembermaand. Zo kun jij tijdens een heftige regenbui, sneeuwstorm of vrieskou zonder zorgen lekker binnen op de bank blijven zitten.

Kerstverlichting vlammetjes met hoge IP-waarde

De Ingress Protection waarde, ook wel IP-waarde genoemd, van een elektronisch apparaat geeft een indicatie met betrekking tot de mate waarin het betreffende product beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Deze waarde wordt altijd aangeduid middels de letters ‘IP’ en twee cijfers. Het eerste cijfer geeft hierin aan in welke mate het product beschermd is tegen stof- en vuildeeltjes, waarna het tweede cijfer aangeeft in hoeverre het product bestand is tegen het binnendringen van vloeistoffen. De kerstverlichting in vlam vorm is bestempeld met een hoge IP-waarde van maar liefst IP44. Dit betekent dat het product niet alleen beschermd is tegen opspattend en sproeiend water vanuit elke hoek, maar ook nog eens bestand is tegen stof- en vuildeeltjes van 1 millimeter of groter. Hang jouw vlam verlichting zonder zorgen op een plek die snel stoffig of vochtig wordt. In tegenstelling tot reguliere verlichting zal deze gegarandeerd jarenlang plezier bezorgen.

Versier energiezuinig met vlam lampjes

Een extra voordeel aan vlamverlichting voor de openhaard is dat deze zeer weinig energie verbruikt ten opzichte van reguliere verlichting. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren: versier een vuurkorf met lampjes zonder veel energie te verbruiken! Hoe werkt dit dan precies? Dit type verlichting verbruikt per lampje niet meer dan 1,5 Watt. Het gehele snoer is voorzien van tien lampjes, waardoor de verlichting in totaal slechts 15 Watt verbruikt.

Graag extra energiezuinig versieren? Maak gebruik van een schemerschakelaar. Deze handige schakelaar zorgt ervoor dat jouw lampjes voor de vuurkorf automatisch inschakelen wanneer het buiten begint te schemeren. Vervolgens kun je zelf bepalen wanneer de lampjes weer uitschakelen: na een bepaalde ingestelde tijd of wanneer het buiten licht begint te worden. Dit zorgt niet alleen voor een besparing in energie en bijbehorende kosten, maar ook nog eens voor extra comfort!

Vlam lampjes van hoge kwaliteit

De vlamlampjes die verwerkt zijn in dit type verlichting zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een stevig glazen omhulsel. In tegenstelling tot LED verlichting, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van een plastic omhulsel, wordt bij dit type lichtsnoer een glazen omhulsel gebruikt voor een extra mooi effect. Zo zorgt dit lichtsnoer voor het effect van een knisperend vuurtje door middel van lichtjes die een bewegend vuur nabootsen. De zachtjes flikkerende lampjes zien er op een afstand exact uit als een natuurlijk klein knisperend vuurtje of kaarsvlammetjes dat oplicht van helder oranje naar dieprood. Voordelig aan dit type verlichting is dat de lampjes niet warm zullen worden, waardoor je profiteert van extra brandveiligheid. Het glazen omhulsel van de lampjes is zo stevig dat deze wel tegen een of meerdere stootjes kan. Echter kan het zo zijn dat deze bij teveel druk of na langdurig gebruik toch kapot gaan. Mocht dit toch gebeuren, kun je natuurlijk altijd een set reserve lampjes aanschaffen. Zo kun je met slechts twee tot vier reservelampjes gegarandeerd jarenlang genieten van jouw vlam verlichtingssnoer.

Versier elk object met vlamlichtjes

Zoals eerder genoemd is dit type verlichting toepasbaar op (bijna) elk object of oppervlak en geschikt voor elke periode van het jaar. Niet alleen tijdens de feestdagen zorgen de vrolijke vlammetjes voor een fijn effect, maar het hele jaar door kunnen deze op allerlei manieren ingezet worden. Extra handig aan de lampjes is dat deze voorzien zijn van klemmetjes aan de onderkant, waardoor ze behendig aan verschillende objecten vastgeklemd kunnen worden. Plaats de lampjes rechtop als kerstboomverlichting aan een dennentak. Is extra versteviging gewenst? Bevestig de lampjes dan met een tiewrap. Graag een hele dennenboom versieren, maar is het lichtsnoer met 10 lampjes niet lang genoeg? Voorzie een boom behendig van twee of meer vlam verlichtingssnoeren en versier jouw boom met een tal aan kleine vlammetjes. Helaas is dit type verlichting niet koppelbaar, waardoor een stekkerdoos goed van pas kan komen bij het toepassen van dit product. Graag veel vlam verlichtingssnoeren bij elkaar installeren? Zorg voor een stekkerdoos met genoeg aansluitmogelijkheden en voorzie een grote boom snel en eenvoudig van meerdere verlichtingssnoeren.

Gerelateerde berichten
Interieur

De voordelen van elektrische raamdecoratie

1 Minuten lezen
Elektrische raamdecoratie biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele raamdecoratie. Een van de grootste voordelen is het comfort dat het biedt. Met…
Interieur

Waarom iedereen af en toe een kringloopwinkel moet proberen

5 Minuten lezen
Winkelen in kringloopwinkels kan een leuke en kosteneffectieve manier zijn om je garderobe en huis op te knappen. Winkelen kan een geweldige…
Interieur

Met deze tips kies jij de deur die past

1 Minuten lezen
Wanneer je nieuwe deuren gaat kopen, is het belangrijk om een aantal dingen in overweging te nemen. Ten eerste moet je bepalen…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *