NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

De voordelen van goede sloten voor jouw woning

1 Minuten lezen
hangslot voordeel

Inbrekers trappen zo je deur in als je geen goede sloten hebt!

Slotenmakers zijn handig om inbraakschade te herstellen of juist om van preventie te voorzien.
In deze blog wil ik het hebben over de voordelen van goede sloten voor jouw woning

Inbrekers buiten de deur houden

Een paar jaar geleden is er bij mijn ouders ingebroken en hebben ze veel waardevolle spullen meegenomen. Het huis was verouderd en door de aangerichte schade (de deur en slot was ingetrapt) hebben mijn ouders besloten om alle te herstellen. Een slotenmaker heeft de schade herstelt en nieuwe sloten aangebracht voor de ramen en de deuren om een toekomstige inbraak te voorkomen (in ieder geval moeilijker te maken). Inbraken zijn niet altijd tegen te houden, want je leest zelfs dat bij profvoetballers (dure huizen) vaak wordt ingebroken, maar goede preventiemaatregelen maken de kans op inbraak wel een stuk kleiner. Een slotenmaker kan met veiligheidssloten jouw woning veel veiliger maken.

Meerdere sleutels bruikbaar voor jouw woning

Heb je een oude sloten dan zijn er vast mensen (oude buren bijvoorbeeld) die een reserve paar hebben voor deze sloten. Die gedachte alleen al lijkt mij niet fijn, zeker wanneer je een nieuwe woning koopt, zou ik dus direct ervoor kiezen om nieuwe veiligheidssloten aan te laten brengen.

Deze sloten zijn daarnaast veel beter beschermd tegen aanvallen van inbrekers. 

Woning waarde verhoog je met duurzame sloten

Kwalitatieve, duurzame sloten van de slotenmaker verhogen de waarde van een woning aanzienlijk. De voordelen op het gebied van veiligheid heb ik hierboven al benoemd, maar ook op de woonmarkt doe je dus goede zaken. Goed geïsoleerde woningen zijn enorm populair en stijgen in waarde. De overheid geeft veel subsidies voor duurzame verbouwingen, omdat ze bijdragen aan een verbeterd milieu.

Investeer in de toekomst

In deze blog heb ik eigenlijk mijn mening gegeven, waarom ik een slotenmaker zou inhuren om investeringen te doen in betere sloten voor je woning. Veiligheid was hier de belangrijkste reden, want je wilt niet kwetsbaar zijn voor inbrekers. Een ander mooi voordeel is dat je met duurzame en goede sloten de woningwaarde aanzienlijk verhoogt. Ga jij investeren in nieuwe sloten na het lezen van deze korte blog?

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Het repareren van deursloten

2 Minuten lezen
Een deurslot is een belangrijk onderdeel van elke deur. Het zorgt ervoor dat de deur veilig kan worden afgesloten en voorkomt ongewenste…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *