NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Het belang van een goede nachtrust

2 Minuten lezen
nachtrust baby

Mijn boxspring was de beste aankoop van mijn leven!
Goed slapen is cruciaal voor onze gezondheid, ben je goed uitgerust zul je beter presteren en je beter voelen. Slaap je geregeld niet goed, dan kan dit schadelijk worden voor je gezondheid. In de blog ga ik daar verder op in en vertel ik je waarom ik zo blij ben met mij boxspring bed.

Goed slapen is super belangrijk

Zelf heb ik altijd geprobeerd om profvoetballer te worden en dus heb ik altijd gelet op mijn gezondheid. Persoonlijk ben ik dus altijd bewust geweest van het belang van een goede nachtrust. Wil je jezelf een keer verwennen met een goede nacht slapen dan kan je bij De Golden Tulip in Leiden helemaal tot rust komen.
Sporters gebruiken vaak de termen: Eten/drinken, trainen, slapen en herhalen. Als je niet goed slaapt, kun je niet optimaal presteren. Het is zelfs zo dat als je voor langere tijd niet goed slaapt of slaap problemen hebt, je meer kans loopt op ziektes. Dit kunnen hart- en vaatziektes zijn, maar ook bijvoorbeeld Alzheimer of Obesitas.

Een boxspring

Je hebt vroeger vast weleens bij iemand gelogeerd en toen op een slecht matrasje geslapen of zelfs op de bank (of op de vloer). Heb je toen lekker geslapen? Waarschijnlijk niet en dit is niet verrassend, want een goed bed is cruciaal als je comfortabel wilt slapen. Een boxspring is zo’n super bed, want het is een soort super zacht dubbel matras (matras en een bedbodem). Met een boxspring is de kans groter dat je snel in slaap valt, omdat het comfortabel ligt en een goede ventilatie garandeert. Als je last hebt van (veel) fysieke klachten, dan zou ik een elektrische boxspring aanbevelen, want deze bieden het meeste comfort en verlagen de druk (beter voor je spieren). Je zult veel lekker wakker worden in een boxspring, neem dat maar van mij aan.

Voor scholieren en studenten

Veel jongeren slapen minder lang, omdat ze vaak nog andere dingen willen doen, bijvoorbeeld Netflix series kijken of gamen op de PlayStation. Maar ook voor dit soort scholieren en studenten is een goede nachtrust extreem belangrijk, want je voelt je gewoon beter als je op tijd naar bed gaat en voldoende slaapt. De stof die ze op school leren blijft ook veel beter hangen als je goed geslapen hebt. En ik zou ze adviseren om niet tot vlak voor het slapen naar schermen (telefoon of televisie) te kijken, want verkleint de kans dat je lekker tot rust komt.

Lekker slapen in een boxspring

Een goede nachtrust is dus cruciaal voor iedereen of je nu sport, studeert of zelfs helemaal niks doet. Je wilt je de volgende dag weer fris voelen en als we naar de lange termijn kijken, wil je gezond blijven. Mijn advies zou echt zijn om op tijd naar bed te gaan, niet teveel naar je telefoon kijken voor het slapen gaan en deze gewoon eerder opbergen. Persoonlijk zet ik hem als ik ga slapen op de vliegtuigstand, zodat ik niet gestort word tijdens het slapen. Een ander advies wat ik je wil meegeven is om te gaan kijken naar een boxspring als bed, want dit heeft voor mij zo’n positieve impact gemaakt. Ik slaap echt heerlijk in mijn boxspring, dus wil jij ook beter gaan slapen, kijk dan zeker even naar de mogelijkheden van een boxspring.

Gerelateerde berichten
Slapen

Dekbedden voor kinderen en volwassenen

3 Minuten lezen
Een goede nachtrust is essentieel voor zowel kinderen als volwassenen. Het kiezen van het juiste dekbed speelt een belangrijke rol bij het…
Slapen

Tips voor onrustige slapers

6 Minuten lezen
Als u de hele nacht draait en keert, weet u hoe moeilijk het kan zijn om een goede nachtrust te krijgen. In…
Slapen

Zelf kiezen hoe je wakker wordt

2 Minuten lezen
Wekkers zijn er in vele soorten en maten. Zo is er voor iedereen wel een wekker te vinden die bij hem past….
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *