NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

Een glijbaan kopen voor kinderen van iedere leeftijd

1 Minuten lezen
Glijbaan in park

Wanneer je een glijbaan gaat kopen heb je de keuze uit verschillende afmetingen. Voor de kleinere kinderen kies je een kleiner model en voor de grotere kinderen een groter model. Glijbanen worden doorgaans geleverd met een trappetje of een speelhuis. Zo kunnen de kinderen naar boven klimmen en weer naar beneden glijden. Door een glijbaan te kopen met de juiste afmetingen hoeft je kind niet onnodig veel moeite te doen om boven te komen. Hierdoor kan je kind volop genieten van de glijbaan. Kijk dus goed naar de lengte van je kind en de afmetingen van de glijbaan om het speelplezier volop te stimuleren. Je kunt een glijbaan kopen voor aan een speelhuis, een glijbaan met een trappetje of een glijbaan voor in het water.

Sociale vaardigheden stimuleren met een glijbaan

Naast dat het spelen met een glijbaan leuk is leert je kind ook sociale vaardigheden. Wanneer je kindje samen met andere kinderen of broertjes of zusjes met de glijbaan speelt, leert je kind om op zijn beurt te wachten. Daarnaast leert je kind over ruimtelijk inzicht en evenwicht met een glijbaan. Een glijbaan kopen zorgt er ook voor dat je kind lekker actief blijft en veel lichaamsbeweging krijgt. Je zal merken dat de eerste paar keer op de glijbaan nog wat spannend kunnen zijn. Na een aantal keer zullen ze niet bij de glijbaan weg te krijgen zijn. Hierdoor zullen ze veel traplopen en lekker blijven bewegen wat goed is voor de motorische ontwikkeling van het kind.

Een glijbaan voor de echte ontdekkingsreizigers

Kinderen zoeken graag de sensatie op en ontdekken iedere dag weer wat nieuws. Een glijbaan kan hierbij ook helpen doordat je kind hier adrenaline van krijgt. Het is een hele prestatie om zelf omhoog te kunnen klimmen en vervolgens met een vaart weer naar beneden te kunnen glijden. Een glijbaan biedt urenlang speelplezier voor je kindje en is daarom een leuke aanschaf voor in de tuin. Een glijbaan is een relatief veilig speeltoestel maar het is altijd goed om je kind in de gaten te houden wanneer er met de glijbaan wordt gespeeld. De glijbanen worden altijd getest volgens de Europese richtlijnen waardoor je te allen tijde een veilig speeltoestel in huis haalt die jarenlang meegaat en zorgt voor veel speelplezier. Wil je een glijbaan gaan kopen? Kijk dan bijvoorbeeld eens op bol.com!

Gerelateerde berichten
Tuin

Kiezen voor kunstgras of echt gras in de tuin?

2 Minuten lezen
Bij het aanleggen van een tuin komt de onvermijdelijke vraag naar voren: kies je voor kunstgras of echt gras? Beide opties hebben…
Tuin

De vele toepassingen van een hekwerk

2 Minuten lezen
Hekwerk, een ogenschijnlijk eenvoudig aspect van ons landschap, heeft in werkelijkheid een rijke geschiedenis en een verscheidenheid aan toepassingen die verder gaan…
Tuin

Wat te doen tegen emelten in de tuin?

2 Minuten lezen
Wanneer je regelmatig veel vogels in je tuin ziet die in het gras aan het pikken zijn, kun je last hebben van…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *