NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Algemeen

Klachten van klanten stapelen zich op bij internetproviders

1 Minuten lezen

Uit een recent onderzoek van Radar blijkt dat veel klanten van de grootste internetproviders zoals Ziggo, KPN, Odido, Delta en Caiway, problemen ondervinden met hun internetverbinding. Klachten variëren van slechte snelheid en bereik tot frequente uitval. Odido, de recent gevormde entiteit uit T-Mobile en Tele2, scoort het slechtst met een hoog percentage onopgeloste klachten. Consumenten krijgen vaak beloftes van de klantenservice die niet worden nagekomen, wat leidt tot toenemende frustratie.

Glasvezel versus kabelinternet: Wat is duurzamer?

Wanneer we internetverbindingen vergelijken op basis van duurzaamheid, blijkt glasvezel een milieuvriendelijkere keuze te zijn dan kabelinternet. Glasvezelnetwerken verbruiken minder energie en hebben een langere levensduur. Dit komt doordat glasvezel lichtsignalen gebruikt, wat efficiënter is dan de elektrische signalen die door koperen kabels reizen. Bovendien biedt glasvezel een hogere gegevenscapaciteit en betrouwbaarheid, wat de noodzaak voor frequente vervanging en onderhoud vermindert. Dit maakt glasvezel tot een duurzamer alternatief voor kabelinternet, zowel op korte als lange termijn.

Door te kiezen voor glasvezel, kunnen consumenten bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk en profiteren van een stabielere internetverbinding. Bij het vergelijken van glasvel is het dus niet alleen belangrijk om te kijken naar de kosten en snelheid, maar ook naar de duurzaamheid van de aangeboden technologie.

Gerelateerde berichten
Algemeen

Huis in de verkoop

2 Minuten lezen
Mijn vrouw en ik waren ons al een tijdje aan het oriënteren om ons huis te gaan verkopen. We merken dat we…
Algemeen

Wat is het FSC-keurmerk?

2 Minuten lezen
Is jouw gevelbekleding van hout? Is het hout dat jij op jouw gevel hebt duurzaam en voorzien van een FSC keurmerk? FSC?…
Algemeen

GEP Regenwater en hoe bespaar je geld met water?

1 Minuten lezen
Iedereen wil rijk worden en GEP Regenwater kan hierbij helpen. Dit is namelijk een bedrijf dat op een duurzame manier slim omgaat…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *